Red Carpet Hostels

Carapet opciók, Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Tartalom

  Tessera Random lay.

  carapet opciók

  A Tessera különböző esztétikai stílusokban kínálja a vágott és hurkolt buklé modulszőnyegeket carapet opciók környezetben. Tessera Ethos Tessera Ethos A vágott és hurkolt buklé olyan okos hibrid konstrukcióval rendelkezik, amely egy hagyományos hurkolt buklé termékének minden robusztusságát kínálja, de az esztétikum kiválósága és a vágott buklé modulszőnyeg fényesebb érzésével. A Tessera különböző típusú kereskedelmi célokra alkalmas vágott és hurkolt buklét kínál.

  Tessera Alignment Highlights Tessera Alignment Highlights Our range of Alignment Highlights offers the opportunity to add visual excitement" to carapet opciók floor scheme.

  carapet opciók

  Designed to complement Nucleus, the most popular colourway in the Alignment range are six perfectly co-ordinated carpet tiles, each featuring a daring accent colour. Tessera Alignment Tessera Alignment Alignment is a sophisticated and cleverly textured cut and loop carpet tile designed to complement the most contemporary commercial interiors.

  Multi-height loops give this distinctive floor covering a bold directional carapet opciók which is tempered by the introduction of intersecting random blocks of rich cut pile.

  carapet opciók

  Tessera Create Space 3 Tessera Create Space 3 A luxuskivitelű bársonycsíkos dizájn és a 15 színű, modern színpalettával rendelkező Tessera Create Space 3 minden padlóburkolatnak stílust kölcsönöz.

  Tisztítás és karbantartás Tisztítás és karbantartás "A Forbo Tessera modulszőnyeg poliamid nylon szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben.

  carapet opciók

  A Forbo padlóápolási útmutatásait követve biztosítható, hogy a modulszőnyeg megjelenése megmaradjon. Műszaki adatok Műszaki adatok A Forbo különféle promóciós és műszaki dokumentációkat kínál az egyes padlók számára. Ezek a dokumentumok megtalálhatók a mi.

  carapet opciók