Képernyő felvevő a Google Chrome-hoz

Fel vevő.

Tartalom

  A mozgó ablak ikon megérintésével HD oktató videókat vehet fel, videóhívásokat indíthat, és letölthetetlen videókat is készíthet.

  Az egészséges zsírtartalmú alapanyagok nemcsak a

  Ezentúl nem fog lemaradni az élő játékokról és a fontos pillanatokról. Töltse le a legjobb Képernyőfelvevő, hogy bármi kedvére valót megörökíthessen! Időkorlát Nélküli Játék Felvevő Ez a képrögzítő egy kényelmes játékfelvevő és kijelző képrögzító eszköz is egyben.

  amire mindig pénzt lehet keresni

  Segít megragadni és rögzíteni a kijelző képét, felvenni a játékmenetet felvételi időkorlát nélkül. Vízjel Nélküli Kijelző Képrögzítő Változatlanul talál vízjel nélküli kilejzőképet rögzítő eszközt? Töltse le ezt a video felvevőt, hogy tisztábban ragadhassa meg a kijelző képét.

  hogyan lehet pénzt keresni nem az interneten keresztül

  Ha meg akarja ragadni vagy fel akarja venni a kijelző képét, avagy hatékonyan készítene pillanatképet, akkor ez egy kötelező darab Önnek. Képernyõrögzítõ hang- Szeretné a játékot, a videó bemutatót hanggal rögzíteni? Ez a hatékony hangrögzítő a legjobb választás.

  a biztonságos bináris opciók minősítése minimális betéttel

  Folyamatosan és tisztán rögzíti a hangját. Arckamerás Képrögzítő Az Arckamerás Képrögzítő segít rögzíteni az arcát, és az eredményt egy fel vevő fedő ablakban láthatja.

  kereskedési jelek a grafikonon

  Ez fel vevő elhúzható a kijelző bármely részére, valamint tetszőleges méretre is szabható. Audiós Képrögzítő Ez egy szintén jól funkcionáló képrögzítő, audióval, képpel és hanggal. Töltse le ezt a fantasztikus audiós képrögzítőt a saját videói azonnali rögzítéséhez.

  A képernyő teljes tartalmának rögzítése A teljes körű, mégis intuitív felület számos rögzítési módokat kínál, melyek lehetővé teszik, hogy a felhasználó a képernyő egy adott régióját, egy teljes ablakot, a teljes képernyőt, vagy más területet rögzítsen. A webkamera képének hozzáadásával pedig kép-a-képben felvételek is létrehozhatóak.

  Köszönjük, hogy letöltötte a Képernyőfelvevő - Videó Felvevőt. Amennyiben bármilyen visszajelzése lenne, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a videostudio.