William D. Gann, aki a tőzsdeguruk között is a legnagyobb

Kereskedési asztrológia

Felszálló Hold csomópont, Lilith, Chiron  Ft.

A többi profi spekulánshoz hasonlóan fiatalon kezdett el kereskedni, 24 évesen.

Kérdező horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon  Ft. Hold horoszkóp Ft.

kereskedési asztrológia

A horoszkóp készítéséhez szükséges adatok: szül. Megrendelés után e-mailban elküldöm a rendkívűl részletes elemzést és ha elolvastad, mindent megbeszélhetsz velem, teljesen ingyen, mobilon, messengeren, vagy skypeon!

kereskedési asztrológia

Kereskedési asztrológia a horoszkópodban: A Chiron karmikus folyamatokat jelez. A folyamat három fázisból áll.

kereskedési asztrológia

Kezdetben gátlás alakul ki az emberben, tagadja meglévő képességeit. Később mindezt elkezdi kompenzálni, túlzásba esik, és a túlkompenzáció vagy épp még a túlzott gátlás hatására kereskedési asztrológia a kisbolygó helyzete szerinti betegségek.

Már csak ezért is érdemes megismerkednünk a módszereivel egy kicsit közelebbről. A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire.

Ezután következhet be a megváltás fázisa, mikor az ember elfogadja képességeit, hajlamait. Az élet során előfordulhatnak visszaesések is.

kereskedési asztrológia

Ezen az e-mail címen, megrendelheted: rosta. A megrendelésedet visszaigazolom mielőtt elkészítem.

Ajánlom Egy háromtagú amerikai kutató csoport - Kathy Yuan, Lu Zheng és Qiaoqiao Zhu - augusztusában megjelent tanulmányában állítja, hogy a holdfázisok közvetlen kereskedési asztrológia bírnak a tőzsdei részvényárfolyamok alakulására. A kutatók óta vizsgálják a holdfázisok és a New York-i Értéktőzsde indexeinek összefüggéseit, amelyekből számukra egyértelműen kiderül: a részvényindexek teliholdkor esnek, újholdkor emelkednek. A kínai származású Lu Zheng - aki egyébként a Michigani Egyetem pénzügyi tanszékének tanára, és szakterülete a tőzsdei befektetők és kereskedők döntési mechanizmusainak pszichológiája — állítja: általánosságban újhold előtt két-három nappal érdemes részvényeket vásárolni, mivel a statisztika szerint ekkor a legalacsonyabbak a részvényárfolyamok a vizsgált időszak húsz éves súlyozott átlagához képest.

Nézd meg a minta horoszkópokat itt a főoldalon, hogy lásd milyen profi elemzéseket kínálok. Megrendelés után, mindent megbeszélhetsz velem: messengeren, telefonon.

Asztrológia-Galina-A hold: anyaság, gyermeklét, kollektív tudattalan