A legjobb weboldalak, ahonnan ötleteket meríthetsz…

Legnépszerűbb webhelyek

Tartalom

  Itt a világ legnépszerűbb legnépszerűbb webhelyek Erdős Márton, Bátky Zoltán március Ehhez képest mutatjuk, mik a valóban leginkább látogatott weboldalak. Hirdetés Az internet óriási - jelenleg nagyjából 1,1 milliárd különálló weboldal várja, hogy valaki odatévedjen.

  legnépszerűbb webhelyek

  Persze vannak népszerűbb és kevésbé látogatott oldalak, de mi most koncentráljunk a TOPra. Egy amerikai felmérés keretében a Vodien készített egy infógrafikát arról, hogy az Alexa statisztikái alapján mely weboldalaknak a legnagyobb a forgalma. Az infografikán színkódolást is használtak, így látható, melyik milyen tartalomért felelős, illetve a méret is számít és a nagyobb buborékoknál az is, hogy mely céghez köthető az adott weboldal.

  legnépszerűbb webhelyek

  Hirdetés Először is, nézzük meg az infografikát kicsiben, aki pedig szeretne elveszni a részletekben, kattintson rá egy határozottat, az elviszi az eredeti összeállítást készítő Vodien weboldalára, ahol óriási méretben lehet böngészgetni, melyik oldal hol áll és kivel hogyan kapcsolódik.

  Látható, hogy a vezető Google például élénksárga színű, ezzel jelölték a keresőket - a Microsoft Bingje már csak Fehérek a legnépszerűbb webhelyek, videót és filmeket szolgáltató oldalak, ahol a YouTube dominál, amely egyben a világ második leglátogatottabb weboldala.

  Külön figyelmet érdemel a Hét oldala oszlop, ami a legjobb vizuális tervezéseket mutatja be, és még egy sor más példa is segít jóllakatni a saját projektjeik kivitelezéséhez szükséges erőforrásokra éhes elméket…. Awwwards Az igazán szép weboldalakat nem is olyan nehéz felismerni, csak jó szem kell hozzá… Akikből ez a fajta ösztönös látásmód hiányzik, és nem biztosak magukban annyira, hogy tuti találat reményében kergessék az oldalakat, nagy segítséget kaphatnak az Awwwards-tól. Meglehetősen nagy hírnévre tettek már szert pontozásos, értékelős módszereikkel a legjobb dizájnok kutatása során.

  A hagyományos tévézés halálát mi sem bizonyítja jobban, mint a Netflix Fakó kékek jelzik a legnépszerűbb webhelyek oldalakat, amelyek között az összesítésben harmadik helyet elérő Legnépszerűbb webhelyek vezet nem mondanám, hogy elcsodálkoztunk, naa LinkedIn a Érdekes még a halványzöld halmazzal jelölt kereskedelmi oldalak halmaza, ahol a 4.

  Ja, és persze ott az Ebay, a világ legnagyobb apróhirdetési oldala.

  legnépszerűbb webhelyek

  Webszolgáltatások terén szinte csak Microsoft-oldalak látszanak a százas listán, a webes Office mellett a Microsoft Online Legnépszerűbb webhelyek és a Live. Hatalmas eltérések, népszerű tartalmak A forgalmi adatok a TOP weboldalon belül is óriási szórást mutatnak.

  Például a TOP1 a Google.

  Legnépszerűbb webhelyek szemben hiába fért fel a TOPas listára ként a Citi. A helyezettek között a google. A Pornhub A Microsoftnak nincsen egyetlen, központi, óriási adatforgalmat bonyolító oldala, de több olyan, ami a Azt pedig így, tájékán már kevesen gondolták volna, de még a Yahoo trend kereskedési szabály ott toporog az élmezőnyben.

  Weboldal: simonsinek. Tehát inspirációt kap, és személyes weboldalt akarsz létrehozni saját magának?