A Google Ads fizetési módjai

Online keresetátutalás. Az AdSense-kifizetések időrendje

A Google Ads fizetési módjai A fizetési mód a Google Ads szolgáltatásaiért történő fizetés módját jelenti. A fiókhoz rendelkezésre álló fizetési módok az országtól és a pénznemtől függnek. Az alábbi ismertető az Ön országában rendelkezésre álló fizetési módok használatát tekinti át fontos, hogy a megfelelő országot online keresetátutalás ki a fenti legördülő menüben.

Az Ön országában és pénzneméhez használható megoldások pontos online keresetátutalás a fizetési módok eszközzel tekinthető meg.

  • Szabályokat, hogyan lehet pénzt keresni
  • A Google Ads fizetési módjai - YouTube Súgó
  • Kereskedési központok listája

Előfordulhat, hogy bizonyos fizetési módok átmenetileg nem használhatók addig, amíg a Google Ads nem ellenőrzi, hogy a fiók jogosult-e a használatukra. Rendelkezésre álló fizetési módok Ha ezt a fizetési módot használja, a Online keresetátutalás a bankszámlájáról vonja le a Google Ads szolgáltatásra szánt összegeket.

Hogyan működik? Az automatikus fizetési beállítás használata esetén a hirdetési költségek felhalmozódása után online keresetátutalás megterheljük a bankszámláját.

A Google egy adott összeg — azaz a számlázási küszöb — elérésekor, de legkésőbb online keresetátutalás utolsó automatikus terhelés után 30 nappal állítja ki a számlát. A kézi befizetés használata esetén kézzel fizethet online keresetátutalás pénzt, mi pedig megterheljük a bankszámláját. Beállítás Ha ezt a fizetési módot szeretné használni, először meg kell adnia a fizetési információkat a Google Ads-fiókban, majd igazolnia kell a bankszámláját. A folyamat országonként eltér.

Az alábbi módon állíthat be bankszámlát fizetési módként: Jelentkezzen be a Google Ads-fiókba. Ugrás a fiókba. Kattintson a bal oldali menüben a Fizetési módok lehetőségre.

Kattintson az Új fizetési mód hozzáadása lehetőségre. Válassza a Bankszámla elemet, majd adja meg a banki adatait, és fogadja online keresetátutalás a megjelenő általános szerződési feltételeket. Ha azt szeretné, hogy ez legyen az elsődleges fizetési mód, jelölje be A fizetési mód beállítása elsődlegesként jelölőnégyzetet. Kattintson a Mentés gombra. Mire számíthat ezután? A befizetés feldolgozása több napot is igénybe vehet. Új fiók esetén a hirdetések a bankszámla ellenőrzése után kezdenek megjelenni.

Ha azt szeretné, hogy a hirdetések eközben is megjelenjenek, hitelkártyával is fedezheti a költségeket. Ha fiókja nem új, akkor csak válassza ki a bankszámlát elsődleges fizetési módként.

A Google Ads fizetési módjai

Ez is csak akkor működik, ha már visszaigazolta a bankszámlát. Ha nem szeretné, hogy a hirdetések azonnal megjelenjenek a bankszámla ellenőrzését követően, szüneteltesse a kampányokat. A befizetési bizonylatokat mindaddig őrizze meg, amíg a befizetés meg nem jelenik a Google Ads-fiókban.

A csak folyósítást támogató bankszámlákat pl.

Payoneer fizetéshez nem fogadjuk el. A boleto bancário segítségével kézi befizetéssel fedezheti a Google Ads-költségeket. Követelmények Ezen fizetési opciók összesen használatához a következőkre van szükség: Brazíliában bejegyzett vállalkozáscímmel rendelkező Google Ads-fiók; a fiók pénznemeként a brazil reál BRL legyen kiválasztva; szerkesztési, feliratkozási és vásárlási vagy adminisztrátori hozzáférés a fiók fizetési profiljához.

Beállítás Ha a boleto bancário rendszert szeretné használni a Google Ads-fiókba történő befizetésekhez, a fiók létrehozása után hajtsa végre az alábbi lépéseket. Kattintson a Befizetés gombra. Online keresetátutalás legkisebb befizethető összeg 40 BRL.

Válassza a Boleto bancário lehetőséget. Ha ez nem jelenik a választható lehetőségek között, az Új fizetési mód hozzáadása linkre kattintva jelenítheti meg. Válassza ki a Boleto lehetőséget.

  • Bináris opciók kereskedési stratégiái a trend szerint
  • Az AdSense-kifizetések időrendje - AdSense Súgó
  • Opciós ár belső értéke

Kattintson a Boleto létrehozása gombra. Ekkor elkészül a boleto, amelyet kinyomtathat vagy elküldhet e-mailben. A boleto már a létrehozás napján befizethető, vagy későbbi, Önnek megfelelő dátumra is ütemezhető a befizetés, de a nyolcnapos lejárati időt mindenképpen vegye figyelembe.

Ha lejár a boleto, nyugodtan hozzon létre újat, a régit pedig dobja ki. Miután befizette a boletót a bankjában vagy a bank boletobefizetési weboldalán, a befizetést körülbelül három munkanapon belül feldolgozzuk. Ha ez az első befizetése, vagy a fiókegyenleg lemerült, az esetek többségében ennél a pontnál elindul a hirdetések online keresetátutalás.

online keresetátutalás

A jövőben a szükséges ütemben kell befizetéseket eszközölnie. Boletót 40 BRL feletti tetszőleges összegről lehet kiállítani és befizetni. Számlák és nyugták Számlák: Minden naptári hónapban kap egy havi számlát, amely a fiókjában felhalmozott költségeket tartalmazza. Mivel Ön csak az adott hónapban a hirdetéseire érkező kattintásokért fizet, előfordulhat, hogy a számlán szereplő összeg kisebb, mint a boletón keresztül befizetett összeg.

A számlán maradó összeget felhasználhatja a következő hónapokban.

online keresetátutalás

Nyugták: A nyugtát a hónap utolsó napján állítjuk ki, és a következő hónap 5. A nyugta kiállításáról, illetve arról, hogy a nyugtát megtalálja a városi önkormányzat webhelyén, e-mailben értesítjük.

A levél tartalmazza a linket, a szolgáltató Cadastro Nacional da Pessoa Jurídica CNPJ — Vállalati Adófizetők Nyilvántartása számát, a A bnex bináris opciókat jelez, valamint a nyugta online keresetátutalás szükséges ellenőrző kódot.

Az e-mailek kézbesítési problémáinak elkerülése érdekében fontos, hogy regisztrációs adatai mindenkor naprakészek legyenek. Kupon beszerzése A nyugták az adott hónapban közvetített szolgáltatásokra vonatkoznak, nem pedig egy adott boleto kifizetésére.

A nyugtákat online keresetátutalás állítjuk ki, hogy be lehessen szedni a közvetített szolgáltatások után fizetendő adót.

online keresetátutalás

Emiatt előfordulhat, hogy a nyugtán szereplő érték a bináris opciós stratégiához attól az összegtől, amelyet boleto használatával befizetett. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a fiókjában fennmaradó összeg a következő hónapokban felhasználható, és mindig annak a hónapnak a számláin fog szerepelni, amely hónapban a szolgáltatás közvetítése történt.

online keresetátutalás

Kattintson a Tranzakciók linkre az oldalsó menüben. Ha a számlázási összesítőt meghatározott időszakra kívánja megtekinteni, az oldal tetején lévő legördülő menüből válassza ki a megfelelő hónapokat és éveket, majd kattintson az OK gombra.

Kattintson a Beérkezett fizetés lehetőségre bármilyen, a számlája megterhelését tükröző tételnél. A böngésző menüjében válassza a Fájl, majd a Nyomtatás elemet. Kattintson a Nyomtatás gombra. Fontos tudnivalók Előre történő befizetés esetén rendszeresen ellenőrizze a fiók egyenlegét, nehogy kimerüljön a kerete.

Szükség szerint hajtson végre befizetéseket. Ha a Google Ads szolgáltatásban az előre fizetett összeg egyenlegén már csak kis összeg maradt, e-mailben figyelmeztetjük, hogy befizetésre van szükség. Előfordulhat, hogy a helyi bankban vagy az interneten is el tudja végezni a befizetést. Bizonyos bankoknál online is lehet boletót befizetni a boleto hivatkozási száma alapján.

Atm be-fizetés

Forduljon a bankjához, ha meg szeretné tudni, milyen lehetőségei vannak boleto befizetésére. A bank elvileg nem számolhat fel kezelési költséget.

A kifizetési folyamat nyomon követése

Ha bankja valamiért mégis díjat számít fel, vagy nem tudja végrehajtani az ügyletet, előfordulhat, hogy egy másik helyi bank kedvezőbb lehetőségeket kínál. Késés Minden befizetett boletót három munkanapon belül feldolgozunk. Ha a befizetés három nap múlva sem jelenik meg a fiókban, vegye fel a kapcsolatot velünkés csatolja a befizetést igazoló dokumentum és az érintett boleto digitális másolatát. A dokumentumnak olvashatónak kell lennie, online keresetátutalás tartalmaznia kell az Ön nevét és ügyfél-azonosítóját.

Amint megkapjuk a befizetést igazoló dokumentumokat, kivizsgáljuk az ügyet. Hitelkártyák és bankkártyák Az egyes hitelkártyák mellett Visa, MasterCard és China UnionPay online keresetátutalás rendelkező bankkártyákat is elfogadunk. Hitel- vagy bankkártyák egyaránt használhatók, függetlenül attól, hogy automatikus befizetést automatikus terhelés a hirdetései futtatása után vagy kézi befizetést keret befizetése a fiókba a hirdetések futtatása előtt alkalmaz-e.

Online keresetátutalás fiók fizetési beállításának megfelelően az alábbi lépéseket követve használhat hitel- vagy bankkártyát: Automatikus befizetések Ha hitelkártyát vagy bankkártyát szeretne használni ezzel a online keresetátutalás beállítással, adja hozzá a kártyát online keresetátutalás Google Ads-fiókhoz, majd állítsa be elsődleges fizetési módként.

Kattintson a Fizetési módok, majd az Új fizetési mód hozzáadása lehetőségre. Válassza a Hitelkártya lehetőséget, és adja meg a hitelkártya adatait.

Ha ezt szeretné beállítani elsődleges fizetési módként, válassza ki az Elsődleges lehetőséget a bal alsó sarokban található legördülő menüben. Kattintson a Mentés gombra. Kattintson a Fizetési módok linkre. Keresse meg a szerkeszteni kívánt fizetési módot. Online keresetátutalás kattintson a Szerkesztés gombra. Módosítsa a hitelkártyaadatokat a kívánt módon. Kézi befizetések A kézi befizetés beállítása az új fiókok számára nem lehetséges a felsorolt országokban.

Ha a regisztráció során nem látja ezt a lehetőséget, lépjen tovább az automatikus befizetési lehetőséghez a fiók létrehozásának befejezése érdekében. Ezekben az országokban a fiókokban nem lehet kézi befizetésre váltani.