Opció (egyértelműsítő lap)

Speciális opció. Milyen opciókkal rendelkezik egy adott részvény?

Tartalom

  Az Automatikus PluszAdat és Automatikus Kiegészítő Adat opció adatforgalma az adott számlaciklus végéig felhasználható, nem megosztható.

  speciális opció

  Speciális opció Automatikus Megbízható bináris opciók webhely vagy Automatikus Kiegészítő Adat opció minden hónapban megújul, de csak a havidíjban vagy a kiegészítő adatopció k ban foglalt belföldi speciális opció felhasználását követő további használattal aktiválódik és kerül kiszámlázásra. Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció: Amennyiben egy Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra a következő Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció vásárlásának pillanatáig, akkor a meglévő adatopció fel nem használt hátralévő adatforgalma elvész.

  A Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció speciális opció az adott számlaciklus végéig használható fel a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel.

  Fajtái[ szerkesztés ] Call vételi jog A vételi opció vételi jogot biztosít jogosultjának vevőjénekmíg az opció kiírója eladója kötelezettséget vállal az eladásra. Put eladási jog Az eladási opció eladási jogot biztosít jogosultjának vevőjénekmíg az opció kiírója eladója kötelezettséget vállal a vételre. Főbb típusai[ szerkesztés ] Európai Az európai típusú opció esetében a joggal csak egyetlen időpontban, az opció lejáratakor lehet élni.

  Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció vásárolható. A Kiegészítő Adat vagy Egyszeri PluszAdat opció nem megújuló opció, minden számlaciklusban újra kell igény szerint vásárolni.

  speciális opció

  Kedvezményes kiegészítő Adat vagy Megújuló PluszAdat opció: A Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció megújuló opció, számlaciklusonként újra aktiválódik, nem szükséges minden számlaciklusban újra speciális opció. Amennyiben adott számlázási ciklusban a Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció nem kerül teljes egészében felhasználásra, akkor a fel nem használt hátralévő adatforgalom elvész.

  A Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig használható fel a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel.

  Egy számlacikluson belül tetszőleges számú Kedvezményes kiegészítő adat vagy Megújuló PluszAdat opció vásárolható A Kedvezményes Kiegészítő Adat opció vásárlása esetén az Előfizető vállalja, hogy az előfizetéshez kapcsolódó határozott idő alatt a kiegészítő opciót is fenntartja, ez alatt az idő alatt az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az opció megszüntetésére nem kerül sor.

  További feltételek a tarifacsomagokról, illetve a tarifacsomagokhoz igényelhető adatopciókról az Üzleti ÁSZF-ben www.

  speciális opció