Lineáris tengelyek

Standard opció. Laufen Kád, szabadon álló - standard opció - Fehér H - VAL - Szaniter és klíma center

standard opció

Lineáris tengelyek Elemeink előnye a modularitás ezáltal Cégünk egyik lefontosabb célkitűzése, standard opció meg tudjuk felelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Ennek érdekében a legkorszerűbb digitális számítási, analízis és szimulációs megoldásokat használjuk berendezéseink és termékeink fejlesztésénél és gyártásánál.

standard opció

Lineáris pályáink standard opció részét merev profilsínes megvezetésekkel készítjük, mellyel a legmagasabb terhelhetőségi és sebességi elvárásokat is tudjuk teljesíteni. A mozgatáshoz nagy pontosságú fogaslécet használunk precíziós bolygókerekes hajtóművekkel.

Cégünk rendelkezik ISO es tanúsítvánnyal.

standard opció

Két fő kialakítási formát különböztetünk meg: padló illetve portál Padlóra telepíthető lineáris pályáink 4 standard méretben készülnek. Ettől eltérő méretű és geometriájú pályákat is ké­szítünk egyedi igények alapján.

Két fő kialakítási formát különböztetünk meg: padló illetve portál

Pályaelemeinkhez több standard opció elérhető, de egyedi igényeket is kiszolgálunk illetve folyamatosan fejlesztjük az újabb megoldásokat. Szakembereink segítséget tudnak nyújtani a kiválasztásban, a hajtáselemek konfigurálásában és az egyes opciók kivá­lasztásában. A pályák sztenderd hosszúságokban készülnek, melyekből akár m hosszúságú pályaszakasz is összeépít­hető Portálrobot pályáink 4 standard méretben készülnek.

standard opció

Ettől eltérő méretű és geometriájú pályákat is készítünk egyedi igények alapján. Pályaelemeinkhez több standard opció elérhető, de egyedi igényeket is kiszolgálunk, illetve folyamatosan fejlesztjük az újabb megoldásokat. Szakembereink segítséget tudnak nyújtani a kiválasztásban, a hajtáselemek konfigurálásában és az egyes opciók kiválasztásában.

standard opció

A pályák sztenderd hosszúságokban készülnek, melyekből akár m hosszúságú pályaszakasz is összeépíthető. A pályákhoz 3 féle lábszerkezet kínálunk mellyel alulról, felülről és oldalról is meg lehet fogni a standard pályaelemeket Letöltések.

standard opció