Valódi lehetőségek, CIB Bank - Valódi lehetőségek

Tartalom

  Kérdésed van? Nézd meg az Ügyfélközpontunkban található válaszokat.

  Az oldal célja, hogy a bank iránt érdeklődők első kézből értesüljenek aktualitásainkról, illetve kérdés, kérés esetén ezen a csatornán is elérjenek minket. A CIB Bank — Valódi lehetőségek hivatalos Facebook oldal célja, hogy a bank iránt érdeklődők első kézből értesüljenek aktualitásainkról, illetve kérdés, kérés esetén ezen a csatornán is elérjenek minket.

  valódi lehetőségek

  Észrevételeiket örömmel vesszük, és munkanapokon 8: 00 és valódi lehetőségek óra között igyekszünk a lehető leggyorsabban visszajelezni. Az ezen időszakon kívül érkező megkeresésekre a következő munkanapon válaszolunk. Kérdéseit, észrevételeit emailben is elküldheti bankunknak a cib cib.

  Элвина не удивило и valódi lehetőségek встревожило появление этого комитета по организации встречи. Он преодолел уже столько препятствий, что мог позволить себе не обращать серьезного внимания на новые. Покинув Диаспар, Элвин приобрел огромные знания, а с ними - уверенность, граничившую с высокомерием. Более того, у него теперь был могучий, хотя и непостоянный, союзник.

  Készen álltok már re? Míg a mező dermed, fázik, a zöld fenyves csak pompázik. A nagyi szilvalekvárjával töltve természetesen még finomabb.

  valódi lehetőségek

  A többség ajándékként készpénznek örülne, de várhatóan a legtöbben ruhaneműt, szépségápolási cikket és játékot találnak majd a fa alatt. Ti milyen ajándékra vágytok? Ha megvettétek az ajándékokat a családnak, gondoljatok a rászorulókra is.

  valódi lehetőségek

  Íme, valódi lehetőségek lehetőség, ha másoknak is örömet okoznátok karácsonykor! Intézd a pénzügyeidet digitálisan a CIB Bank Mobilalkalmazással, és töltsd az így nyert évi 4 napot azzal, ami igazán fontos számodra!

  valódi lehetőségek

  Milyen ajándékok szerepeltek a kívánságlistátokon, mikor elkezdtetek gyűjtögetni? Ebben az időszakban a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot is korlátozott funkcionalitással tudjátok igénybe venni. Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

  valódi lehetőségek

  Használd ki a mobiltelefonodon elérhető lehetőségeket, és takaríts meg minél több időt te is! Órákat vársz az ügyintézőre?

  Te letöltötted már a mobilapplikációnkat? De melyik alkalmazással nyerhetsz akár két napot is magadnak egy évben?

  valódi lehetőségek

  Ti mivel próbáljátok csökkenteni az ügyintézéssel töltött időt?