Űrlap létrehozása a Microsoft Forms segítségével - Office-támogatás

Választási lehetőségek

Tartalom

  Sorozatok száma: 3 sorozat, egyenként 6 perc időtartammal 2 perc passzív pihenővel a sorozatok között Összegzés Választási lehetőségek célkitűzések Technikai-motoros gyakorlatsor a 2 az 1 elleni játék és gyors döntés utáni befejezés fejlesztésére Választási lehetőségek képességekProprioceptive informationsPasszolásFirst touchLabdavezetésFeints and tricksLezárásKapu védéseellenSupport Szervezés A kijelölt területen belül helyezzünk el egy kaput az általunk edzett korosztálynak megfelelő méretben.

  választási lehetőségek

  A kaputól nagyjából 30 méterre 3 bója segítségével hozzunk létre egy háromszöget, ahol a bóják a háromszög csúcsait jelzik az ábrán piros színben. Mindegyik bójánál egy-egy játékos helyezkedik el eltérő színű mezben az ábrán pirosban, kékben és sárgában. Az indulási pontot választási lehetőségek bójától 10 méterre, a kapu irányában helyezzünk el egy jelzőbóját.

  választási lehetőségek

  A kapura és a gyakorlat kiinduló háromszögére átlósan, a kettő között félúton hozzunk létre egy 2 méter széles átjárót 2 bója segítségével az ábrán sárgában.

  A védők zöld mezben az átjáró vonala mögött helyezkednek el.

  választási lehetőségek

  A kapu mögött, ahol a gyakorlatsor véget ér, alakítsunk ki egy akadálypályát a következők segítségével: kiindulási bója a játékosok részére piros bójaegy koordinációs létra, 3 gát, 5 koordinációs karika az ábrán látható elrendezésben és egy, a választási lehetőségek végét jelző bója.

  Leírás A különböző színű mezben játszó játékosok piros, sárga, kék passzkombinációkat kezdenek végrehajtani a kiindulási háromszögben, rotálva változtatva pozíciójukat az ábrán az 1.

  választási lehetőségek

  Ne koncentráljon túlságosan a labdára, ismerje fel a két választási lehetőségek közös választási lehetőségek fakadó lehetőségeket és korlátozza a játékot a passzolási vonalak lezárásával oly módon, hogy 1 az 1 elleni szituáció alakuljon ki Tolja minél fentebb a leshatárt Akadályozza meg a két támadó közti lehetséges összjátékot és egyszerűsítse a helyzetet 1 az 1 elleni küzdelemre kiemelten fontos a közbelépés időzítése Ismerje fel a labdavivő szándékát dolgozzuk a védő helyes testtartásán, miközben szembeszáll a támadóval: tegye lehetővé a labdát birtokló játékos reaktív módon történő megtámadását és a mélységi játékot megelőző gyors visszazárást Nehézségi fok:.