ASTRA K KOMBI KÉSZLETSÖPRÉS

Fizet jelzőt, Még több likebalaton

fizet jelzőt

Te mivel fizetsz? Számos helyen azonban még nem adott a lehetőség a kártyás fizetésre. Kérdés, hogy az átlag fogyasztó egyáltalán igényli-e ezt a fizetési formát és ha igen, akkor már a reggeli kiflit vagy csak a nagyobb értékű vásárlásait fizet jelzőt ki a plasztikkal.

fizet jelzőt

Az OTP Bank a szeretlekmagyarorszag. Az is kérdés volt, hogy hányszor ütköztek akadályba, amikor kártyával fizettek volna. Fizet jelzőt nem reprezentatív felmérésből kiderült, hogy a válaszadók több mint 77 százaléka előnyben részesíti a kártyás fizetést, és mindössze fizet jelzőt százalékuknak nem számít, mivel fizet.

fizet jelzőt

Ha pedig bankkártya, a felmérés arra a kérdésre is kereste a választ, hogy milyen jellegű vásárlásokra használják azt. Felmerül a kérdés, hogy megtehetjük-e ezt mindenhol?

GTA 5 - 90.Rész (Kaszinózás és a küldetések) - Stark LIVE

Annak kapcsán, hogy miért is szeretnek kártyával fizetni, a fizet jelzőt többsége a gyors, egyszerű, biztonságos jelzőket jelölték meg az elsők között, de szempont a nyomon követhetőség is. Látható, hogy igény lenne a kártyás fizetési lehetőségre, ám erre nincs mindenhol lehetőség. Ezt alátámasztani látszik egy kicsi, de annál aktívabb csoport, amelynek tagjai az egyik közösségi oldalon szerveződtek, és azt szeretnék elérni, hogy végre minden magyar üzletben elérhetővé váljon a kártyás fizetés lehetősége.

Látva a társadalmi igényt és a kutatás eredményét az OTP Bank honlapot indított, ahol bárki beküldheti annak az üzletnek az elérhetőségeit, ahol kártyával szeretne fizetni.

fizet jelzőt

A hitelintézet a www. Az OTP Bank az összes beérkező javaslatot feldolgozza, felkeresi az érintett kereskedőketés kezdeményezi náluk a terminál-telepítést.

fizet jelzőt

Követsd az oldalunkat a  Facebook-on és a  Twitteren is! Kövesd az oldalunkat a  Facebook-on és a  Twitteren is!

fizet jelzőt