Prémium VR szemüvegek és kiegészítők

Fizetõ opciók

Tartalom

  Fizetési opciók Utánvét Utánvétes rendelésnél a rendelt terméket utólag, a csomag átvételekor kell kifizetni. GLS futárszolgálattal történő rendelés esetén a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával fizetni.

  fizetõ opciók igazi gyors pénzkereset

  Csomagpontra történő rendelés esetén pedig az átvevő ponton kell fizetni készpénzben mindenhol lehetséges, de bankkártyás fizetésre nem mindegyik partnernél van lehetőség. Bankkártyás fizetés Lehetőség van online és személyes vásárlásnál is bankkártyával előre fizetni.

  fizetõ opciók nincs betét bináris opciókra

  Ebben az esetben a magyar fejlesztésű de nemzetközi Barion rendszeren keresztül biztonságosan és gyorsan rendezhetjük a vételárat. Sikeres fizetés fizetõ opciók a csomagot elkészítjük és feladjuk, így átvételkor már nem kell érte fizetni!

  fizetõ opciók nyereséges turbó opciós stratégiák

  Banki átutalás A vásárlás véglegesítésével kapnak egy bankszámla számot, ahova el kell utalni a rendelt áru teljes értékét szállítási díjjal együtt, amennyiben van. Ebben az esetben kérjük tüntesse fel a rendelés azonosító számát és a nevét is!

  fizetõ opciók kereset az interneten 10 rubel percenként

  Az átutalás megérkeztével  a csomagot elkészítjük és feladjuk, így átvételkor már nem kell érte fizetni! Személyes vásárlás A webáruházban található termékeket megvásárolhatják személyesen is a termékek fizetõ opciók mindig megtalálhatók a boltunkban is, de előfordulhat csúszás, illetve egyéb probléma a beszállítóknál, ezért érdemes előre érdeklődni telefonon.

  A boltban lehetőség van készpénzes és bankkártyás vásárlásra is!

  Ekkor a megrendelés értékét a csomag megérkezésekor kell a futárszolgálat munkatársának kifizetni.