Olvasási mód:

Iráni kriptotőzsdék, Arannyal fedezett kriptodevizát bocsát ki Irán - usznp.hu

kereskedelem a bináris opciók trendjével

A Bittrex kriptotőzsde feloldotta az iráni ügyfeleinek letétjeit miután két évvel ezelőtt az Egyesült Államok által kivetett szankciók hatására kénytelen volt befagyasztani. Vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, mindössze 3 lépésben.

hogyan lehet pénzt keresni az interneten ülve

A Bittrex iráni kereskedői november 8-án kaptak egy levelet a tőzsdétől, hogy a tőzsde visszatéríti a digitális eszközöket jogos tulajdonosaikhoz. Két évvel ezelőtt az Egyesült Államok külügyminisztériumának devizafelügyeleti osztálya felszólította a Bittrexet, hogy fagyassza Iráni kriptotőzsdék az iráni felhasználók számláit, mivel elméletben az amerikai székhelyű  Iráni kriptotőzsdék nem működhetnek az Egyesült Államok által szankcionált országokban.

Csak egy short squeeze lehetett az “Irán Pump”

A hivatalos Bittrex levélben az áll, hogy engedélyt kapott az iráni ügyfeleik befagyasztott pénzeszközeinek  feloldására amit az ügyfelek köteleseke lesznek kivezetni onnan. A Bittrex még Nincs egyedül a Bittrex az irániak digitális pénzét illetően A Bittrex nem az egyetlen kriptovaluta kereskedési platform, amely befagyasztotta iráni felhasználói számláit.

a legnépszerűbb kereskedési robotok

Május végén a peer to peer kriptovaluta váltó LocalBitcoins letiltotta az Iránban élő felhasználóit egy finnországi pénzügyi szabály betartása szükségessége érdekében. A LocalBitcoins székhelye Finnországban található.

OKEX Kripto tőzsde 2014 óta a piacon és eddig fel nem törték! Hogyan használd keress 40 USD-t most!