Standard EE szimbólum tulajdonságai - Kizárás

Opció jelölések

Tartalom

  kereskedés trendvonalak videóból

  Ez a funkció csak meghatározott moduláris csomagokban érhető el. A projekt nem írásvédett. Ebben a párbeszédablakban határozza meg a revíziójelölések megjelenítésének beállításait.

  milyen lehetőségek működnek a hétvégén

  A grafikus jelölés megjelenítésének beállításai egyaránt érvényesek azokra a revíziójelölésekre, amelyeket változáskövetésen keresztül jelenít meg a program, és azokra, amelyek projekt-összehasonlítás után generál. Ezek a beállítások elvégezhetők a Hozzáfűzve, Módosítva, Új opció jelölések kiértékelésben és Opció jelölések mappafülön külön az újonnan hozzáfűzött, módosított, új a kiértékelésben hozzáfűzött és törölt objektumokhoz.

  Megjegyzés: Vegye figyelembe, hogy a revíziós módosítás "Új a kiértékelésben" grafikus jelölése csak a változások követésében alkalmazható, és törzsadatok kiértékeléseiben űrlap-dokumentáció,rajzlap-dokumentáció stb.

  fás bináris opciós stratégia

  Jelölés nagysága: Ebben a csoportmezőben rögzíti, hogy a revíziómódosítás grafikus jelölése mindig rögzített nagyságú, vagy nő az objektum nagyságával: Objektumméret testreszabása: Ha ez az opció aktiválva van, akkor a grafikus jelölés olyan nagyra van rajzolva, hogy a kijelölt objektumot körbe vegye.

  Adjon meg a Minimális méret mezőben a opció jelölések egy legkisebb értéket, hogy az a opció jelölések objektumoknál is még jól megtalálható legyen.

  bináris opciók keresése robot segítségével

  Fix méret alkalmazása: Ha ez az opció aktiválva van, az objektum méretétől függetlenül a grafikus jelölés mindig fix mérettel lesz rajzolva. A Méret mezőben adja meg a kívánt értéket.

  Az opció aktiválásával az elem és a szövegek kizárhatók az elosztó-jelmagyarázatban történő megjelenítésből. Szimbólum aktualizálása a cikkszámadatbankból szekrénytervi szimbólumoknál A cikkszámadatbankból származó szimbólumok ezután nem frissülnek. Kizárás Steinhauer-eCAB és Kiesling Perforex exportból szekrénytervi szimbólumoknál Ha aktív az opció, az elem ki van zárva a fenti exportálási műveletekből. Mind gomb A 'Mind' gombbal az összes kizárás aktiválható. Technológia zárolása Az elem kizárható az adott technológiából.

  Csoportok kijelölése felbontott ábrázolásnál: Itt megadhatja, hogyan történik a legalább egy revíziójelöléses elemet tartalmazó csoportok kijelölése a grafikus szerkesztőben: Ha be van jelölve ez a jelölőnégyzet, akkor a csoport módosított elemeinek kijelölése egyenként történik.

  Ha nincs bejelölve a jelölőnégyzet, akkor a teljes csoport kijelölése történik meg.

  opció olyan, mint

  Megjegyzések: Ha nincs bejelölve a Csoportok kijelölése felbontott ábrázolásnál jelölőnégyzet, akkor az EPLAN a projektek tulajdonságainak összehasonlítása műveletnél egy újonnan beillesztett tervlapot is csoportként opció jelölések fel és ennek megfelelően ellátja azt a beállított grafikus jelöléssel. Törölt objektumokra ez a jelölőnégyzet nincs hatással.

  A program minden törölt objektumhoz generál opció jelölések törlés jelzőt, függetlenül attól, hogy az objektumok csoportosítva voltak-e vagy sem. A többszörös méretezések csoportként viselkednek, vagyis a Csoportok kijelölése felbontott ábrázolásnál jelölőmező hatással van a többszörös méretezésekre.

  Revíziójelölés-szöveg nem legyen kijelölve: A módosításkövetéssel rendelkező opció jelölések a tulajdonságokban történő módosításokat a Revíziójelölés változáskövetésből tulajdonságba bejegyzett jelölőszöveg jeleníti meg. Ha ez a jelölőnégyzet be van jelölve, akkor a revíziójelölés-szöveg a kapcsolási jel grafikus jelölésén kívül jelenik meg. Ha ez a jelölőnégyzet opció jelölések bejelölve, akkor a kapcsolási jel grafikus jelölése a revíziójelölés-szöveget is körbezárja.

  Megjegyzés: Ez a beállítás a csoportokra nincs hatással.

  Kérdések és feladatok Alapfogalmak Az árutőzsdei opciós kontraktus eladója feljogosítja a vevőt opció jelölések, hogy egy határidős kontraktust előre meghatározott áron és időpontig megvásároljon vagy eladjon. Lényeges, hogy az opció jogot, nem pedig kötelezettséget jelent. Az opció vásárlója az eladónak egy bizonyos összeget, ún. A vételi call opció a tulajdonost a határidős kontraktus előzetesen megszabott áron való megvételének, míg az eladási put opció a határidős kontraktus eladásának jogával ruházza fel. A call és a put opciók tehát egymástól merőben különböző jogosítványok, nem pedig egyazon ügylet két ellentétes oldalát jelölik.

  Jelölje be a kiegészítő Csoportok kijelölése felbontott ábrázolásnál jelölőnégyzetet, hogy csoportosított elemek esetén is a revíziójelölés-szöveget a kapcsolási jel jelölésén kívül meg lehessen jeleníteni. Lásd még:.

  Opciós stratégiák Az opciók egyfelől biztosítékot kínálnak a termelőknek arra az esetre, ha bizonyos áruféleségek ára opció jelölések kezd, ám nem zárják ki a lehetőségét annak, hogy egy bullish határidős piacon bevételeiket növelhessék. Másfelől védik a feldolgozókat az alapanyagok drágulásával szemben, ugyanakkor nem jelentenek akadályt egy bearish határidős piac kínálta haszonszerzési lehetőség kiaknázásában. Végül pedig a kereskedők és a befektetők számára egyedi igényekre szabott kereskedési eszközök kialakítását teszik lehetővé. A következőkben az árutőzsdéken elterjedt opciós stratégiából adunk rövid ízelítőt.