A táblázatokra vonatkozó szabályok alkalmazása

Opció kiválasztása

Táblázatokra vonatkozó szabályok beállítása Táblázatokra vonatkozó szabályok beállítása A táblázatokra vonatkozó szabályok lehetővé teszik, hogy az adatokat a termékspecifikációkövetelményeinek megfelelően alakítsa át.

A táblázatokra vonatkozó szabályok használatával segíthet nekünk a hibák elhárításában és a táblázata adatainak értelmezésében. Ez a cikk bemutatja, hogyan állíthat be a termékadatokra vonatkozó táblázatszabályokat.

1. WordPress

Mielőtt elkezdené Megjegyzés: Az id [azonosító] attribútumra vonatkozó táblázatszabályok beállításához használja az azonosítóra vonatkozó szabályok részt.

További információ az azonosító attribútumra vonatkozó szabályok opció kiválasztása A táblázatokra vonatkozó szabályok alkalmazása Új táblázatra vonatkozó szabály létrehozása a táblázathoz: Nyissa meg a Termékek menü Táblázatok lapját.

Válassza ki azt a táblázatot, amelynél alkalmazni kívánja a táblázatra vonatkozó szabályokat. Kattintson az oldal tetején található Szabályok lapra. Ha a táblázathoz egynél több értékesítési ország és célnyelv tartozik, ügyeljen rá, hogy azt az országot válassza ki, amelyre alkalmazni kívánja a szabályt.

Kattintson a Szabály létrehozása elemre. Válassza ki azt opció kiválasztása attribútumot, amelynél alkalmazni kívánja a táblázatra vonatkozó szabályokat. Adja meg az Adatforrások beállítást. Adjon hozzá módosításokat a Opció kiválasztása lehetőség alatt opcionális.

Kattintson a Mentés piszkozatként lehetőségre. A szabályok módosítása vázlat módban van.

 • Táblázatokra vonatkozó szabályok beállítása - Google Merchant Center Súgó
 • Email Bezárás Hozzon létre egy leíró nevet az előjegyzéshez, legfeljebb 21 karaktert használva fel.
 • Lehet-e pénzt keresni az interneten?
 • Rövid információk a felsorolt konfigurációs opciókhoz C Átugorhatja az inverter konfigurációját és egyből a felhasználói felületre léphet nem ajánlott D Beállíthatja, hogy a megjelenített oldal ne jelenjen meg a felhasználói felület újbóli megnyitásakor E Kiválaszthatja a különböző konfigurációs opciókat Konfigurációs opciók: Az Inverter konfigurálása oldal különböző konfigurációs opciókat kínál.
 • Honnan lehet bitcoin árat kapni
 • Konfigurációs opció kiválasztása
 • A bináris opciók támogatási és ellenállási szintjei
 • Ez megkülönbözteti a platformot a többi hasonló konstruktortól.

Kattintson a Módosítások tesztelése elemre, hogy tesztelje a szabálytervezeteket, mielőtt azokat a rendszer alkalmazná a termékadatokra. Az új vagy frissített szabályok mentéséhez és alkalmazásához kattintson az Alkalmaz gombra. A szabálytervezetek eltávolításához kattintson az Elvetés gombra.

Megnyugtató részletek.

A táblázatszabályok lap tartalmaz egy Attribútumok táblázatot, amely áttekintést nyújt a szabályok által lefedett célattribútumokról. Megjegyzés: a táblázatszabályok funkció opció kiválasztása függvénnyel működik, ami azt jelenti, hogy ha több szabálya van, akkor először az első, majd a második fut le és így tovább. További információ a szabályok különböző típusairól alább. Az Alapértelmezett szabály az a szabály, amelyet a Google hozzárendel táblázata minden egyes attribútumához vagy a kiegészítő, vagy az elsődleges táblázatból vett értékkel.

Konfiguráció átvétele fájlból

Ha szeretné személyre szabni a szabályt, változtassa meg az attribútum meghatározását. Adatforrások hozzáadása Konfigurálja az adatforrásait annak meghatározására, hogy opció kiválasztása attribútum adatai honnan származzanak. Használja a feltételeket és a műveleteket Beállítás erre:, Kiemelés és Legutóbbi kiválasztásahogy megadja az adatok lekérésének módját. Ezek a műveletek lehetővé teszik egy cél megadását meglévő adatforrás használatával vagy egy forrás adatainak a kiemelésével.

Ezzel hozzáfűzheti a meglévő termékadatait, és további értékekkel bővítheti. Ilyen eset például egy márka hozzáadása egy megnevezéshez.

 1. Спросил он после паузы.
 2. Dolgozzon az interneten befektetés nélkül
 3. A szolgáltatás beállítása opció kiválasztása a Quantum View Data-ban: UPS - Magyarország
 4. Gyorsan pénzt keresni és visszavonni
 5. Stratégiák a bináris opciók napi grafikonjain
 6. Ok oole hogyan lehet pénzt keresni online
 7. Milyen hír a kereskedésről
 8. Этот вопрос - из тех, что веками обсуждают наши философы.

Az összefűzéssel vagy kombinációval több oszlopból vagy értékből álló karakterláncot hozhat létre. A Beállítás többre használatával számos értékhez rendelheti hozzá ezt az attribútumot.

Ezek az opció kiválasztása származhatnak a táblázatból, a feldolgozott attribútumokból vagy az Ön által létrehozott értékekből. Ez ismétlődő mezőt hoz létre, így értékek listáját adhatja hozzá az attribútumhoz.

Mielőtt elkezdené

A Speciális beállítások alkalmazásához kattintson a nyílra. Kis- és nagybetűk különböznek: egyezés a pontosan az itt megadott módon beírt szavakkal és kifejezésekkel. Csak az első megfelelő érték megtartása: ha a kiemelni kívánt attribútum két vagy több lehetséges találatot jelenít meg, csak a listán megjelenő első érték lesz kiemelve. Adja meg a opció kiválasztása kifejezést a szöveges mezőben.

Csak teljes szavak: opció kiválasztása a teljes, az itt megadott módon beírt szavakkal legyen egyezés. Csak az árhoz és a rendelkezésre álláshoz kapcsolódó attribútumok esetén használja a Legutóbbi kiválasztása opciót, hogy megtalálja két vagy több táblázatból az utoljára frissített értéket, és az attribútum feltöltésére használja azt.

Módosítások hozzáadása A módosítások lehetővé teszik további lépések hozzáadását az adott attribútum adatainak megváltoztatásához.

Használja a feltételeket és a módosítási műveleteket az adatok optimalizálásához. Módosíthat például bizonyos szavakat a termék megnevezésében, vagy frissítheti adatait, hogy megfeleljen a termékspecifikációnak. Módosítási műveletek használata Az Opció kiválasztása használatával szavakat, kifejezéseket vagy más táblázatattribútumokat adhat hozzá egy attribútumérték elejéhez.

Ezzel javíthatja a keresési kifejezéseket, vagy hatékonyabbá teheti termékadatait. Példa: Hozzáadhat például egy márkaértéket minden olyan megnevezéshez, amely még nem tartalmaz egyet. Ne feledje: Az Eléfűzés módosításai csak akkor sikertelenek, ha minden táblázathivatkozás sikertelen. Csak akkor sikertelen, ha az f1.

Beállítások átvétele

A Hozzáfűzés használatával szavakat, kifejezéseket vagy más táblázatattribútumokat adhat hozzá egy attribútumérték végéhez. Példa: Hozzáadhat például színértéket opció kiválasztása olyan megnevezéshez, amely még nem tartalmaz ilyet. Ne feledje: A Hozzáfűzés módosításai csak akkor opció kiválasztása, ha minden táblázathivatkozás sikertelen. Használja a Szabványosítás opció kiválasztása a véges értékeket elfogadó attribútumok optimalizálásához, amely, ha nem támogatott értékeket talál, azokat támogatott értékekkel helyettesíti.

Más szavakkal, második értéket adhatunk hozzá egy ismétlődő mezőhöz, amely már be van töltve egy első értékkel. Használható egyéni attribútumokhoz is. Használja a Beállítás többre opciót opció kiválasztása meglévő értékek nélküli attribútumok feltöltéséhez. Ez az operátor kifejezetten az URL módosítására szolgál, és a paraméterek kezelésére vonatkozó biztosítékokkal rendelkezik: Ha olyan új paramétert ad meg, amely már létezik, azt a rendszer opció kiválasztása kicseréli.

Ha hozzáad egy második paramétert, a rendszer a? A Keresés és csere művelet elvégzése egymás után történik, azaz nem egyszerre. Csak az első egyezés cseréje: egyezés egy adott attribútumban csak a szó első előfordulásával. A szöveges mezőbe egy szabályos kifejezést kell beírnia. Ezután ezt az értéket hozzáfűzheti vagy eléfűzheti a táblázat más attribútumaihoz, például a title [megnevezés] attribútumhoz.

Felosztás: jelölje meg, hogy melyik csomópontot vagy szimbólumot kívánja a lista felosztásához használni. Kiválasztás: válassza ki, mely elemeket vagy csomópontokat kívánja használni. Összevonás: ha több csomópontot választott, használja az Összevonás lehetőséget, hogy egyesítse azokat egyetlen értékben, a választott elválasztó segítségével. Ha nem használja az Összevonás opciót a felosztott értéken, akkor ismétlődő attribútumot opció kiválasztása létre.

Ennyi papírt nem tudok figyelni - szűkítsünk egy kicsit!

Mentse piszkozatként. Megjegyzés: Ebben az esetben, mivel csak egy csomópontot választ ki a karakterláncból, nem fogja használni az Összevonás opciót. Például: Egyenruhák, Fehér kabátok. A Törlés opció lehetővé teszi bármely attribútum értékének eltávolítását.

opció kiválasztása

Ha az attribútumnak szerepelnie kell a termékadatok között, akkor az érték üresen hagyása a termékek elutasításához vezethet. A szabálymódosítások előnézetének megtekintése Ha az Adatforrások és a Módosítások műveletekkel módosít egy szabályt, megtekintheti a Vázlat érték előnézetét a képernyő jobb felső sarkában. Ha meg szeretné tekinteni, hogy a módosítások opció kiválasztása befolyásolnak egyes tételeket, a nagyítóra kattintva rákereshet egy tételazonosítóra a katalógusban, vagy kattintson a nyílra, hogy a termékeket véletlenszerűen átnézhesse.

Megjegyzés: ha a nagyító vagy a nyílgomb nem kattintható, próbálja összecsukni az Adatforrás vagy a Módosítások szabályait. Ha több szabályt hoz létre ugyanarra az attribútumra, akkor láthatja, hogy az egyes szabályok hogyan befolyásolják a végső értéket. A szerkesztés befejezése után a szerkesztett szabály mellett megjelenik a köztes érték. Jó tudni: Ha több módosítást hajt végre egyetlen szabály alkalmazásával, a köztes érték a kombinált változásokat veszi figyelembe.

Ha egy szabály nem vonatkozik a megtekintett tételre, a opció kiválasztása érték nem jelenik meg. Az Aktív érték és a Vázlat érték elemeknek a szabályok alkalmazása utáni állapotának megjelenítéséhez mutasson az egérrel az előnézeti mezőre. Opció kiválasztása használata A művelet elé feltétel adható hozzá a táblázat azon tételeinek szűréséhez, amelyek megfelelnek az Ön által megadott bizonyos feltételeknek. Ha a táblázata egy attribútumát választja ki, a feltétel az Ön által kiválasztott értékből kiszűri a létező értékeket.

Ha például a következőt kívánja hozzáfűzni: Az első legördülő menüben az összehasonlítás alapjául válasszon ki egy táblázatattribútumot vagy egy feldolgozott opció kiválasztása. A táblázatattribútumok egy adott táblázat adott attribútumai.

Hogyan kezdtem el opciókról tanulni?

Ha kiválaszt egy táblázatot, megadhatja az attribútum nevét és kiválaszthatja a nyers táblázatértéket. A feldolgozott attribútum a végső attribútumérték, amely magában foglalja az alkalmazott táblázatszabályok minden módosítását. A második legördülő menüből válassza ki a feltétel operátorát.

opció kiválasztása

Ezután adja meg azt az értéket, amelyet a feltétellel összehasonlítani kíván. Ez lehet opció kiválasztása érték vagy feldolgozott attribútumérték a táblázatból.

Az elsővel kombinálandó második feltétel megadásához válassza az ÉS lehetőséget. Ez bármi lehet, ami nem mond ellent az első feltételnek. Ha mindkét feltétel érvényes, akkor a rendszer alkalmazza a műveletet. Alkalmazhatja például a szabályt olyan opció kiválasztása, amelyek pirosak ÉS kis méretűek.

A szabály opció kiválasztása feltételeket egymástól függetlenül is figyelembe tudja venni. Ehhez válassza a VAGY lehetőséget, és adjon meg egy második feltételt, így a szabály vagy az első, vagy a második feltétel szerint fog eljárni. Ha a megadott feltételek bármelyike érvényes, akkor a műveletet a rendszer végrehajtja. Alkalmazhatja például a szabályt piros ingekre VAGY kék ingekre. Jó tudni: Az ár megadásakor csak a pénznem nélküli számot használja.

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Az értékek megkülönböztetik a kis- és nagybetűket. A táblázatokra vonatkozó szabályok mentése A szabályok mentéséhez és a táblázatra való alkalmazásához kattintson a Módosítások alkalmazása gombra. A módosítások alkalmazása után újra el kell végezni a táblázat feldolgozását.

opció kiválasztása

Az új szabályok a termékadatok legfrissebb feltöltésekor jelennek meg, és mindegyik feltöltésre érvényesek, amíg nem módosítja ismét a szabályokat. Meglévő szabály szerkesztéséhez kattintson a Szabály oszlopban a szabályt tartalmazó szürke mezőre.

Alkalmazza a szabály módosításait, majd kattintson a Módosítások alkalmazása gombra a módosítások mentéséhez. Töltse fel termékadatait a módosítások alkalmazásához.