Gazdagodj Boldogan: 7 egyszerű lépés a pénzügyi szabadság felé - Könyv - Szendrei Ádám

Pénzügyi szabadság

Üdvözöllek a Különleges Életstílusok Sorozatban, ahol olyan inspirláló emberekkel szeretnélek megismertetni, akik leporolták a majdnem elfeledett álmaikat,  pénzügyi szabadság megvalósították, vagy jó úton vannak az Álom Életstílusuk megvalósítása felé.

 • Adam Szendrei (@szendrei_adam) • Instagram photos and videos
 • Остались лишь частицы размером в два-три сантиметра.
 • Szendrei Ádám: Gazdagodj boldogan! - 7 egyszerű lépés a pénzügyi szabadság felé
 • Hogyan érte el egy 29 éves pénzügyi tanácsadó a "korai nyugdíjat"? - Viszlát Taposómalom
 • Szendrei Ádám - Pénzügyi szabadság
 • Или ты еще в Уже не в первый раз Олвин с некоторой завистью подивился быстроте и точности мышления Хилвара.
 • Gazdagodj Boldogan: 7 egyszerű lépés a pénzügyi szabadság felé - Könyv - Szendrei Ádám
 • Единственный определенный ответ, которого она добилась от Джизирака, состоял в том, что он наведет справки и в течение дня свяжется с .

Ebben a részben Szendrei Ádámot szeretném bemutatni, aki pénzügyi blogger. Ádámmal a pénzügyi szabadságról beszélgetünk.

Hogy kerültél a pénzügyek közelébe? A főiskola alatt csöppentem bele egy barátomon keresztül a pénzügyi tanácsadásba, menj el pénzt keresni a legtöbben ismernek.

Ismerősökön keresztül felkeresnek minket, hogy ingyen adjanak tanácsot a pénzügyeinkkel kapcsolatosan. Miután elkezdtem képezni magamat pénzügyekben, rájöttem, hogy pénzügyi szabadság a típusú tanácsadás valójában koránt sem az ügyfélről szól, és nem is annyira tanácsadás, sokkal inkább értékesítés.

Jól hangzik, előrendelek kedvezményesen! Mi az a 7 lépés, amely segítségével 29 évesen elértem a pénzügyi szabadságot? Amikor vagyonépítésről van szó, a legtöbben csak a magas hozamokat keresik. Valójában sokkal fontosabb, hogy jól keress, legyen miből bőségesen félretenned, és azt okosan fektesd be.

Mikor utánaszámoltam a termékek költségeinek, megdöbbentett, hogy az ingyenesség álcája mögé bújva milyen óriási összegeket vonnak el ezek a megtakarítások, melyek rendszerint drága életbiztosítások voltak.

Hogyan lettél pénzügyi blogger?

Elkezdtem keresni kedvezőbb termékeket. Ezek javarészt olcsó számlák, kedvező feltételekkel, melyeken nincsen, vagy nagyon kicsi a jutalék.

az Ön webhelye könnyű pénzt keresni az interneten

Éppen ezért ezeket nem is nagyon értékesítették a tanácsadók. Az üzenet egyszerű volt, pénzügyi szabadság nagyon nehéz volt eljutni az emberekhez.

Ezért szükségem volt egy költséghatékony felületre, így született meg a blogom. Elkezdtem cikkeket írni a különböző pénzügyi termékekről, főként azokról, amelyekben a rejtett költségek felemésztik az ügyfelek pénzét.

internetes jövedelem valós videók

Ekkor még nem sok pénzügyi blog volt Magyarországon, és az Adwords-öt sem nagyon használták, Facebook pedig nem is nagyon volt a mai formájában. Volt néhány termék, amit jó szívvel tudtam ajánlani, és némi jutalékot is kaptam a szerződéskötés után. Noha töredéke nem volt a drága életbiztosításokon elérhető jutalékoknak, arra elég volt, hogy népszerűsítsem a blogot. Pénzügyi szabadság megélhetésem viszont így nem volt túl stabil, így mellette munkát vállaltam.

Három évig munka mellett csináltam a pénzügyi blogolást. Közben elkezdtem fizetős tanácsadásokat vállalni, és a cégem hamarosan három fősre növekedett.

 • Это уже .
 • И он без колебаний принял ту долю личных потерь, которую, наступит день, принесет ему сделанный им выбор.
 • Не желая тратить дыхание, Хилвар только кивнул в ответ.

Hogyan alakítottad közben a saját pénzügyeidet? Elkezdtem sokat olvasni pénzügyi, marketing, és önfejlesztés témában is.

Hogyan érte el egy 29 éves pénzügyi tanácsadó a “korai nyugdíjat”?

Párommal nagyon sokáig havi ezer forintból éltünk ketten, miközben ennek nagyjából háromszorosát kerestük meg. Sosem volt autóm például, és a magam részéről nem is látom szükségét.

Он мог последовать за ним в Лиз, а может, и в Диаспар, если только не передумает. Ну а пока именно он, Олвин, был его временным хозяином.

Sosem az anyagi javakban kerestük a boldogságot. Vezettük a kiadásainkat, amit lehetett használtan vettünk, ha volt lehetőségünk, plusz munkákat vállaltunk.

Sőt, még arra is jutott, hogy év végén adományozzunk. A fejlődésem pedig új lehetőségeket hozott: a vállalkozásom is jobban ment, és a karrieremben is gyorsan tudtam előrelépni. A fizetésemet, és a plusz bevételeim nagy részét továbbra is félretettem.

A könyvön elért teljes profitot jótékony célokra fordítom: megvásárlásával szegény gyermekeknek is segítesz. Ismerd meg részletesen a 7 lépésből álló módszert, amivel te is elérheted a teljes pénzügyi szabadságot. Éld át a szabadságot, amikor már nem a pénzért dolgozol, mert a hobbid és a befektetéseid elegedendő bevételt termelnek neked.

Persze voltak visszaesések, nehéz időszakok. Olykor alábbhagyott a lelkesedés, de ilyenkor később mindig megbántam. Végül a szokásaim megváltoztak, a gondolkodásom is, és mondhatjuk, hogy más ember lettem.

bináris opciók árcsatornája

Mondhatjuk, hogy korai nyugdíjas vagy. Mire használod a felszabadult idődet? Egyre többet és többet akartam félretenni, közben pedig mégis úgy éreztem, hogy nem haladok elég gyorsan.

segít pénzt keresni az interneten

Mi lehetne egy olyan cél, amiért szívesen tennék. Szeretném, ha minél többen megtalálnák a boldogságot önmagukban, és ez számukra is kinyitná a kapukat egy nyugodtabb és tudatosabb élethez. Kutatások alapján, azok az emberek lesznek igazán boldogok, miután elérik a pénzügyi szabadságot, akik nem a munka elől mennek nyugdíjba, hanem pénzügyi szabadság AKTÍV ÉLETBE, ahol azzal foglalkoznak, amivel szeretnének.

pénzügyi szabadság

Mi az a 7 lépés, amely segítségével 29 évesen elértem a pénzügyi szabadságot?

Feltettem magamnak tehát a kérdést, hogy mit csinálnék, ha lenne egymilliárd dollárom? Rájöttem, hogy könyvet írnék, blogolnék és tanítanék. Márpedig ehhez nem kell egymilliárd dollár, igazából ehhez már ekkor is elég bevételem és megtakarításom volt. Négy pénzügyi szabadság tartott, míg megírtam a Gazdagodj boldogan! Ezek az ismeretek kellenek ugyanis a nagyobb pénzügyi szabadság eléréséhez.

Vagyis fogom a kezét az ügyfelemnek, ameddig szüksége van rám.